Tudnátok olyan autósiskolákat mondani ahol nincsenek korrupt, gazember vizsgáztatók?
Persze.
De azért jó lenne közölni, hogy hova valósi vagy:D
Saját példám sok-sok évvel ezelőttről, amikor még volt külön járműkezelési vizsga a rutinpályán:
A vizsgahelyen találkoztunk az oktatóval a vizsga előtt, és falfehér arccal mondta, hogy sajnálja, de a legvéresszájúbb vizsgabiztost osztották be hozzám, biztos hogy nem fog átengedni, mert ő elsőre senkit nem enged át. Én megvontam a vállam, aztán végigcsináltam a feladatokat. Amikor az út szélénél kellett megállni, kicsit túlhúztam a kormányt, és a felni súrolta a padkát, de azonnal korrigáltam, és a megállás maga már szabályos lett. A végén meg közölte a vizsgabiztos, hogy a padkázás nem volt szép, de látszik, hogy tudom kezelni az autót, úgyhogy gratulál a sikeres vizsgához.
Ennyit arról, hogy valaki véresszájú vizsgabiztos... Akire ezt mondják, az valószínűleg csak unja már a sok tesze-tosza idiótát, akik meg se próbálnak gondolkodni és helyzetet kezelni vezetés közben.
Amúgy érdekes dolog, hogy pár ember életében megtanult először (vagy egyszer) valamit (a vezetésre gondolok) és utána milyen magabiztosan idiótáz le és lustáz idegeneket, akiről nem is tud semmit. :D Te megfigyeltel mennyit készültem a vizsgára vagy mi?
Én eléggé lelkesen és szorgalmasan tanultam és gyakoroltam a vizsgára, hiszen nem akarom majd később veszélyeztetni másokat vezetés közben.
Burkoltan jelzik hogy fizetni kéne mert "ez a szokás", kérdezzek meg ismerősöket hogy működik a rendszer. Persze nem fizettem neki és megbuktatott 2x. Pedig nem akarok nagyképű lenni, de magamon is meglepődtem hogy milyen hibátlanul ment minden. De megbuktatott a suttyó. Feljelentést nem tudok tenni, mert ugye nem mondta ki. Vagy be lehet őket perelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!