Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek van joga ott parkolni?

Kim Wolf kérdése:

Kinek van joga ott parkolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy próblémám.. kaptam kölcsönbe autót egy időre de mivel kölcsönbe van nem tudtam parkolási engedélyt szerezni (panelban lakom) de van egy garazsunk a panel sor vegen amint berlunk.. oda fel tudnák állni a garázs elé de ott van egy nő aki szinten ott parkoltatja a kocsiját momdva hogy ő ott lakik... de a mi bérelt garázsunk elött...mikor odaparkolt a parom kiverte a hisztit ,hogy h merünk ott parkolni mert ő már évek ota ott parkol... én ugy tudom teljes mértékben nekem lehet ott parkolni mivel mi béreljük ott a garázst.

Uto kerdes.. Azt mondta valaki h parkolo papírt már pedig lehet szerezni kolcsonadasi szerzodessel mert ezt elfogadjak csak ala kell írnia annak akie az auto ez igaz?

Ti mit gondoltok?

2020. júl. 7. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amint odaáll a garázs elé, azonnal hívd a közterületeseket. Párszor elszállítják az autóját, akkor rendet tanul. Viszont utána soha ne hagyjátok egy percre sem őrizetlenül kint az autótokat, mert biztos, hogy megpróbálja megrongálni.
2020. dec. 17. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok, elnézést, hogy ilyen baromságot írtam. Mi járhatott a fejembe? Atyaúristen! Vegyél parkoló bérletet mert a nő a bérleményed elé parkol? Ne haragudj, hogy ennyire infantilis baromságot írtam.

Jól értem , most így átolvasva.. a kapud elé parkol ezzel esetleges kihajtást akadályozza? Mit lehet erre írni? Mondom neki, hogy használnám a saját garázsom, már elnézest, bocsánat, sírva könyörgök, de használnám.

2020. dec. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!