Nyíregyházán a stadion utcán miért lehet a parkoló sávba mind két iránybol parkolni?
A Google térkép két éves, azon néztem meg. Fura ez a Stadion utca, mert kettő is van belőle, egymást keresztezik. Az egyik egyirányú. Ott mindkét oldalon szabad parkolni, ha elég széles.
Ha a másikat nézem (jobbra a stadion, jobbra, előre majd a rendőrség), ott a képen útépítés van, és nagyon úgy fest, hogy parkolókat építenek.
Ők is úgy tanulták, csak leszarják.
Az, hogy össze-vissza állnak, nem azt jelenti hogy szabad.
Igazad van, tényleg nem értem (első vagyok). De már felfogtam.
Ez nem csak Nyíregyen van így, hanem mindenhol az országban. Csak menetirány szerint szabad parkolni. Sokan nem is értik, miért nem lehet másképpen. Az ok egyszerű: az út bal oldalára a kocsi csak előzés vagy kerülés céljából kerülhet, ha az egyéb feltételek adottak. Az meg nem életszerű, hogy leparkol rendesen, aztán felemeli és megfordítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!