Kinek van joga ott parkolni?
Sziasztok!
Lenne egy próblémám.. kaptam kölcsönbe autót egy időre de mivel kölcsönbe van nem tudtam parkolási engedélyt szerezni (panelban lakom) de van egy garazsunk a panel sor vegen amint berlunk.. oda fel tudnák állni a garázs elé de ott van egy nő aki szinten ott parkoltatja a kocsiját momdva hogy ő ott lakik... de a mi bérelt garázsunk elött...mikor odaparkolt a parom kiverte a hisztit ,hogy h merünk ott parkolni mert ő már évek ota ott parkol... én ugy tudom teljes mértékben nekem lehet ott parkolni mivel mi béreljük ott a garázst.
Uto kerdes.. Azt mondta valaki h parkolo papírt már pedig lehet szerezni kolcsonadasi szerzodessel mert ezt elfogadjak csak ala kell írnia annak akie az auto ez igaz?
Ti mit gondoltok?
Szóval bérelsz egy garázst, de valaki rendszeresen eléparkol?
Valsz nincs az illetőnek igaza...
Az évek óta ott parkol meg akkor se érdekel senkit, ha közterületről van szó.
Borzasztó lehet, nem irigyellek.
Vegyél havi bérletet :).
Nincs igaza. A KRESZ-ben ez áll:
"Tilos várakozni:
c) ahol a jármű az útmenti ingatlanra való behajtást vagy az onnan történő kihajtást – az ingatlannal rendelkezni jogosult hozzájárulása nélkül – akadályozza;"
Ha nem áll arrébb, akkor kihívhatod a köztereseket.
Amikor leparkolt este a garázs elé, talád ki hogy azonnal el kell menned, és szállíttasd el a rendőrökkel a kocsiját. A garázsból kihajtást akadályozta.
Elsőre megtenné az ablaktörlőlapátok alá rakott festékoldó / kromofág adatlap is, okos emberek ebből is értenek....
El kell foglalni a garázst. Amikor elmegy az autójával be kell állni a helyére. Jön oda pattogni el kell hajtani az illetőt.
Ennyire ne hagyjátok magatokat, még a végén a garázst is kiveszi alólatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!