Alfa Romeo Giulia?
Szokásos dízel dolgokra kell figyelni, meg hogy ne toltálkárból összetákolt kocsit végy. Nagy dolgok nincsenek a típussal, de még relatíve fiatal, nincs olyan sok tapasztalat vele.
Én inkább gyűjtenék még a benzinesre, szerintem az jobban illik hozzá. Sajnos a dízel még kategóriatársai dízeleihez képest is kultúrálatlan, zajos (hidegen), a benzines sokkal-sokkal finomabb.
Ettől függetlenül lehetsz boldog a dízellel is (azért függ attól is, hogy miből ülsz át). Csak bátorítani tudlak, Alfázni jó :)
a dízeleket eléggé kif#százták már az olaszok, nem hiszem, hogy gond lesz vele.
Hahuh 6M alatt indulnak a dízelek, 8M-ért már a használt kínálat teteje van. Igaz nem 30e km-el, de még vannak 100e alattiak is (óra szerint). Az dízelnél még teljesen jó, legalább valószínűsíthető, hogy pályán használták és nem városban.
Én hallottam már új Passatról is, ami lerobbant. Egyes Bmw-k ki is gyulladnak.
Statisztikailag a Giulia eléggé megbízható az új autók között. Rosszul sikerült példány mindenhol van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!