Low budget autók, amivel már érdemes kimenni Kakucsra?
Figyelt kérdés
Milyen típusokat érdemes nézni? Ez ilyen csóró vagyok, de élményt akarok dolog. XD Ne cikizzetek érte! :D Meg én csak a japán autókra bukom, a többit kevésbé ismerem. Ezért is a kérdés.2020. júl. 3. 10:53
1/7 anonim válasza:
1998 -ban gyártott 520d BMW. Ezt természetesen feltupircolva 320 lóerőre
2/7 anonim válasza:
Suzuki swift 1.0, duplamotorral tehát az már 2.0, még rácsapsz egy bugázott turbófeltöltőt, úgy fogsz repülni mint a keci vele.
3/7 anonim válasza:
Kb. bármivel kimehetsz, ha kifizeted a belépőt.
Nem csak az időeredményekért lehet pályázni.
4/7 D. Brasco válasza:
Dupla motoros 1000-es swift
Nissan skyle
Csipszelt 316i
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok. Az kimaradt, hogy a turbófeltültőt lehet bugázni bármilyen gépről gondolok itt traktorra repülőgépre tengeralattjáróra de még rakétára is.
üdv,
6/7 anonim válasza:
Mazda MX5 elég jó élményt ad. Főleg egy 1.8-as vagy feltöltött.
Hátsókerekes, alacsony, széles, rövid a tengelytáv, könnyű. Kifejezetten jó a Kakucson.
Hasonló élményfaktor, de picit drágább, viszont valamivel jobb is a Toyota MR2.
7/7 anonim válasza:
Dupla motoros 1000-es Swift? Miket olvasok itt... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!