Annak, aki soha nem vezetett még járművet, melyik a könnyebb: egy kisebb autó, vagy egy segédmotor vezetése?
Inkább segédmotor. Nekem az könnyebb mert motorozok, :D kocsit meg sosem vezettem.
Sztem segédmotor. Pl robogó. Húzod a gázt neki és kész. Ezt csak megtudja csinálni mindenki :D
Biciklizni nehezebb, de ezt az alaptudást feltételezve autót vezetni bonyolultabb.
Aki tud bringázni nem nulláról kezdi a motorozást.
Motorral könnyebb.
Annyit fordul a kerék amennyit a kormányon fordítassz, nem kell beállásokat tanulnod, egyszerű parkolni, megfordulni.
Még a váltós motort is nagyon könnyű vezetni.
Ha nem félsz a motoron akkor egy simsont is gyerekjáték lesz elvezetni.
Én simsonnal kezdtem és se az elindulással, se a váltással nem volt soha gondom. Pár nap alatt bele lehet jönni.
Egy kocsit nehezebb irányítani, gyakorolni kell azt hogy kanyarodásnál ne menj át a másik sávba, tudni kell jól parkolni és a tolatással is sokaknak meggyűlik a bajuk.
Segédmotort nem lehet összetörni parkolás közben csak extrém esetekben de ahhoz nagyon szerencsétlennek kell lenned xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!