Tényleg megbukhat az autó a műszaki vizsgán, ha a belső tükörre fel van akasztva egy lelógó autóillatosító/plüssfigura?
Pár napja olvastam az egyik műszaki vizsgahely google-s értékelésénél, hogy valakinek az autóját mindössze ezért megbuktatták.
Meglepődtem, hogy már ez is gond, holott rengeteg autón látni, hogy az utastérben a tükörre fel van akasztva valami. Mit gondoltok, jogos lehetett?
Vagy még ha tényleg szabálytalan is, nem egyszerűbb lett volna a vizsgáztatónak leszedni azt onnan a vizsga idejére?
Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
Szerintem szedd le mig vizsgálják .
Utánna rakd vissza . Ez a törvényt nem sérti
Nem. Nekem Wunderbaumból lógott a legutóbbi műszakin vagy 5db a tükrön, nem érdekelt senkit.
Ellenben az tény, hogy például ablakra ragasztott matricáért tudnak buktatni. Engem majdnem meghúztak egy muzeális minősítést igazoló matricáért a hobbiautómmal legutóbb, szerencsére a szervizest ismertem, amint szóbajött gyorsan lekapta úgy hogy még vissza is lehessen rakni, a vizsgabiztos belekötött, pedig maga az autó hibátlan állapotban ment át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!