Hány évesen lett neked jogosítványod?
Figyelt kérdés
Első autód milyen volt?2020. jún. 30. 11:22
21/25 anonim válasza:
18 éves voltam, most 20 vagyok. Kocsim nincs, ellenben a szüleim autóját szoktam vezetni. Anyáét akkor, ha sos el kell szaladnom valahova, apa kocsiját akkor is, ha csak kiruccanok valamerre a barátnőimmel.
22/25 Tubarózsa válasza:
B kat 18 évesen. Első autó Opel Vectra A (még mindig megvan), jelenleg Daewoo Kalos. C,D kat 25évesen. C M.A.N. volt a tanulókocsi. D tanuló kocsi Van Hool volt. Dolgoztam IK C56 és Credo, jelenleg Setra van. (Céges busz persze)
Üdv 30N
23/25 anonim válasza:
24 évesen. Első autóm 2104 kombi. Még megvan, második autó.
40/F.
24/25 anonim válasza:
18 évesen lett jogosítványom.
20 éves koromban, 2 évvel ezelőtt (2018. júl.) vettünk a lakótársaimmal (ebbe a részébe ne menjünk bele, hogy miért) 2 autót. A mai napig tökéletesek.
SAIC Maxus D90 és Genesis G90.
22/F
25/25 anonim válasza:
18 évesen.
Nem volt még autóm, és valószínű sokáig nem is lesz.
Anyám Suzuki WagonR+-ával, nagyon ritkán nagyanyám G Astrájával közlekedem.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!