Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek erre a...

Milyen autót vegyek erre a felhasználásra?

Figyelt kérdés

A lényeg:Elvigyen engem (1fő)és a cuccaimat kb 300km re ott leparkolok es csak 4-6-8 hét mulva jövök vissza(hajós munka) akkor megint elvigyem engem meg a cuccaimat 300km ert csak visszafele.

Erre keresek egy egyszerű autót az se baj ha olcsó nem kell erőgép se legyen,egy közlekedő edény kell ami ha megjövök beindul és elhoz.

-Dieselre gondoltam mert a benzin hajlamosabb az ülepedésre és ki akar azzal még sz*rakodni mikor már jönnék haza.

-felbakolnám,hogy a gumik ne sérüljenek,de acél felni lenne rajta nemigen lopnák le szerintem nem érték.

-letakarnám ponyvával az uv és az időjárás ellen,de lehet hogy garázst bérlek neki ott esetleg az akksit is csepptöltőn tudnám hagyni és az eső se verné.

Melyik tipusokat ajánljátok erre a felhasználásra?

2020. jún. 29. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz megkérni egy havert, hogy fuvarozzon téged? Megbeszéltek egy elfogadható összeget és mindenki jól jár. Ez az összeg jóval kevesebb lenne, mint amennyit amortizálódik az autód ennyi idő alatt (főleg ha beleszámolod a hosszú állás alatt kialakuló problémákat). Aztán nem kerülnél olyan helyzetbe, hogy jönnél haza, de lemerült az akksi, leeresztett a kerék, ellopták, elszállíották, stb.
2020. jún. 29. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

régi swift 1.3

azt nem kell sajnálni, nehéz kinyírni

a benzin legyen 100-as és nem lesz gond

gumi legyen felfújva és kibír 2 hónapot

ponyva/garázs jó ötlet

2020. jún. 29. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
két tipp: akkumulátor sarut szedd le. legyen egy "jump starter" nálad, minden esetre.
2020. jún. 29. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A helyedben olyan céget keresnék, akiktől úgy lehet autót bérelni, hogy nem egyezik meg az átvételi és leadási hely. Elsőre drágának fog hangzani, de ha a saját kocsival járó macerákba belegondolsz, még mindig megéri. Egy-két hónapra magára hagyni egy autót nem egészséges. Bármi lehet. Itt nálunk (Újpest) egy koccanás után minimális sérüléssel (karcolások) otthagytak egy Corsát, két hét után eltűnt róla ez-az, nem telt el egy hónap és felgyújtották. 100 méterre egy 2x2 sávos főútvonaltól.
2020. jún. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!