Mit jelent a 20%-tól elvihető egy használt autónál? Többi lent!
Figyelt kérdés
Több használt autónál is láttam, hogy 10% meg 20%-tól elvihető. Hogy kell ezt pontosan elképzelni (tudom mennyi a vminek a 20%-a, nem erre gondoltam :D)? Odamegyek, kicsengetem az eredeti ár x %-át, és írunk valami szerződést, hogy havonta ennyit meg ennyit fizetek be törlesztő részletként
valamennyi előre megszabott időn át?
Továbbá, mennyit szoktak kérni havi törlesztőbe ilyen esetekben? Mondjuk legyen példaként egy autó ára 3 000 000 Ft és 20%-tól elvihető.
Másik ide vonatkozó kérdésem, hogy általában van lehetőség arra, hogy ne csak a törlesztő részletet fizesse az ember, hanem attól nagyobb összeget is?
2020. jún. 26. 21:14
12/12 anonim válasza:
Olyan autót vegyél, amit készpénzzel ki tudsz fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!