*30%-tól elvihető* Lepergetem a 30%-ot, a maradék 70-et pedig később fizetem de már akkor elvihetem a kocsit?
Magánszemély esetében rátok tartozik, hogy mit bizniszeltek, de a kereskedők által hirdetett autók esetében a nepper nem fog jótékonykodni egy idegennel, és a hitelt sem ő adja, hanem egy bank.
A bank pedig hitelelbírálás után ad hitelt, nem a kereskedőnek tartozol, hanem a banknak, és a 70 százalékra még jócskán lesz plusz, kamatok, kezelési költségek.
A hitel rossz biznisz neked, várd meg a két hetet, amíg lesz pénzed hitel nélkül autót vásárolni, bár az is kérdés, hogy mennyi pénzed lesz, mert az autót nem csak kifizetni kell, további költségei is vannak.
Az általad felvázol (két hét múlva lesz pénzem) esetre lehetőség még a foglalózás, de én azt sem javaslom, ha a kereskedő nem bizonyítottan megbízható
Ismerek olyan "kereskedőt" aki belemenne. Más kérdés, hogy kérdező szóba állna-e vele... Mondjuk az is igaz, hogy sok választása már nem lenne, ha idáig eljutna a tárgyalással.
És nem lenne ott semmilyen bíróság, ha netán elfelejtene fizetni a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!