Ladislaus433 kérdése:
Hogy tudnam levenni a beragadt hatso kerekemet?
Figyelt kérdés
van egy ford focusom-on amirol szeretnem az acelfelnit lecserelni. az autot felemeltem csavarokat kihajtottam de a hatso kerek nem akar lejonni. kalapaccsal uthetem?felnit v gumit? wd40? milyen praktikakat vessek be, hogy a felni lejojjon?2020. jún. 24. 13:12
1/5 crudy válasza:
Kalapaccsal usd a gumi oldalat belulrol. Le fog az jonni, visszatevesnek pedig csiszold meg az agyat es fuj ra keves rezsprayt
2/5 anonim válasza:
Kalapáccsal ütögesd a gumit. Nem kell nagyon erősen, hogy orrbaverjen a visszapattanó kalapács. Befújhatod WD-40-nel, kicsit akkor hagy ázni.
Körben, vagy egymásnak szemben üsd, ne csak egy helyen. Amíg nem mozdul meg, addig ütheted kívülről is, úgy könnyebb. Ha megmozdult, akkor pedig ahogy az első írta, belülről, visszarakás előtt csiszolás, rézspray, zsír.
3/5 Majatom válasza:
Én a gumi felső részét szoktam rugdosni kívülről.
4/5 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek!
2020. jún. 24. 15:20
5/5 anonim válasza:
Ha sehogy sem jön le akkor feszítővassal le lehet "roppantani".
Persze vigyázni kell hogy lehetőleg ne a féknyeregre tedd a feszítővas végét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!