Muscleman666 kérdése:
Nembirom levenni a jobb hátsó kerekemet mit tegyek?
Figyelt kérdés
Leengedett a jobb hátsó kerekem teljesen begurultam igy vele az udvara .emelővel felemeltem csavarokat kicsavartam de a lemezfelni megse moccan mozgattam kézzel ütöttem a gumit kalapáccsal befujtam wd 40 el is de semmi hogyan szedjem le?2018. márc. 20. 20:59
1/6 anonim válasza:
Rugdosd ellentétesen, felváltva.
Ha nem segít akkor kalapáccsal, nem állat módjára, üsd a felnit ahol ki van merevítve (kidomborul) Szintén ellentétesen. Tényleg csak óvatosan, hogy a felni ne deformálódjon.
Az utolsó módszert nem írom le, legfeljebb üzenetben, mert jönnek a lepontozók ;)
2/6 anonim válasza:
Ja igen, a kalapácsos módszer csak lemezfelninél használható. Könnyűfémfelninél semmiképp.
3/6 anonim válasza:
tedd vissza a csavarokat de ne húzd meg őket csak ameddig kézzel be tudod tekerni, fújj egy kicsi levegőt a gumiba, ereszd le az autót, és hintáztasd meg előre-hátra vagy menjél vele/toljad annyit, hogy 2-őt forduljon a kerék.
utána emeld vissza, le fog jönni.
4/6 anonim válasza:
A humánusabb módszer az az, amit írt a 3-as. Ha akkor sem jön le, akkor már csak az erőszak segít.
5/6 A kérdező kommentje:
Lejött 4 szer izombol belerugtam és leesett😊
2018. márc. 21. 01:09
6/6 anonim válasza:
Felrakáskor érdemes egy lehelletnyi zsírt kenni oda ahol felfekszik a kerékdobra és akkor nem rohad össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!