Most kezdtem tanulni vezetni, viszont nagyon rástresszelek
mindenre, inkább hagyjam abba az egészet?
Figyelt kérdés
Ma voltam túl a 4. órán de mindig elkövettem valami kisebb hibát ami vizsgán bukást okozhat. Az oktatóm azt mondta legyek türelmes magammal szemben, de én kezdem azt érezni, hogy csak kidobott pénz lesz az egész. Már most stresszelek nem hogy ha még vizsgára kerül a sor...
30/F
2020. jún. 22. 19:49
1/6 crudy válasza:
Hat, harminc evesen mar nem tartozol a panikolos gyerek koze.
A negyedik ora, az gyakorlatilag meg csak a negyedik ora, tehat van meg minimum 26, ennyi ido alatt nagyon sok mindent fogsz tanulni, amit most rogton tudaz kezdeni, hogy megerteted magaddal h a gorcsolessel caak rosszabb lesz. Probalj meg turelmesebb lenni magaddal es bizd magad az oktatora
2020. jún. 22. 19:51
2/6 anonim válasza:
Még nagyon az elején vagy. Én is rágörcsölős vagyok, de folyamatosan oldódik. Ne legyenek nagy elvárások magaddal. Mindenki más ütemben halad. Én a 4. órán még a kanyarodást és az elindulást gyakoroltam, vizsgára még nem is gondoltam. :D
2020. jún. 22. 20:01
3/6 anonim válasza:
Számítógépen gyakorolj.
2020. jún. 22. 20:11
4/6 anonim válasza:
4.óra semmi.. Elvilwg 10óra csak ismerkedés az autóval lenne
. inulás megállás kezelése, rutinpálya..
Az meg h 30 ora alatt meglesz a tudasod felejtsd el.. mindenkinek mas,egyik ismi kb 70 ora utan ment vizsgazni, van ez igy
2020. jún. 22. 20:37
5/6 anonim válasza:
Csak az eleje nehéz én úgy 25-30 óra táján kezdem el érezni a Pesti forgalom ritmusát úgy, hogy nem kellett már magyarázni, belenyúlni. 45 óra környékén már a kocsit is egész jól kezeltem, éreztem (Parkolások, megfordulások, váltás). És higgy nekem amint nem lesz melletted oktató, hogy segítsen sokkal nehezebb lesz az egész, magadtól kell majd döntéseket hoznod szóval használj ki minden órát a gyakorlásra, nekem pl. a 57-ik volt a vizsga órája és elsőre meglett 7 hibaponttal és nem voltam egy őstehetség. =) Sok sikert és ne add fel! Pár hónap és röhögni fogsz azon, hogy ezen izgultál! :)
2020. jún. 22. 22:50
6/6 anonim válasza:
Mindenki így kezdi aki nem autószerelő műhelyben vagy taxiállomáson nőtt fel. Nyugi, hozzászoksz, elmúlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!