Késik a menctruációm. Nagyon rástresszelek. Valaki hozzáértő, vagy talasztalt?
Sziasztok.
Remélem kapok segítő választ. Vagy esetleg normálisat.
16éves leszek ebben a hónapban, barátommal mindig védekezünk.
33.napomba vagyok, már két napja késik.
Előzőben 28.napomra jött meg, viszont előtte is késett 2-3napot, de végig stresszeltük.
Olvastam a beágyazódásról. És tegnap hajnalban tusolás közben egy pici vérfoltot(inkább egybe volt vagy hogy mondanám) mostam ki, és a törölközőn is hagytam egy nagyon picike vér pöttyöt. Nagyon nagyon rettegek, szerintem normális ha így késik, legalábbis magamat nyugtatom ezzel.
Mégegyszer írom, mindig védekezünk, és fel fújjuk a gumit, ha meg nem akkor is a gumiban van aminek benne kell lennie.
Gyors választ előre is köszönnék:)
Először is, nyugodj meg. Én annak idején a te korodban rendszeresen menstruáltam, mégis egyszer 16, aztán 17 éves koromban is 1-1 hónap kimaradt, orvosom szerint normális az ilyen is, tinikorban. Szóval lehet kimarad a hónapban.
Két nap késés nem a világ vége, az a véres valami is lehet a jele hogy hamarosan, a napokban megjön rendesen.
Az is lehet hogy felfáztál, ezért késik.
Szinte kizártnak tartom a terhességet ha védekeztek, ettől függetlenül ha a héten nem jön meg, azért csinálj egy terhességi tesztet, a rossmannban kapható facelle teljesen megfelel a célra és csak 3-400 ft.
Szerintem csak késik, mégpedig azért mert parázol és még a pasid is ráparáztat.
Fog.tablettán nem gondolkoztatok?
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Mivel már 4.es korom óta megvan(most leszek 10.es) kétlem hogy kimaradna. Sosem volt még ezzel probléma, ha késett késett, de mióta szexuális életet élek azóta persze para.
Tegnap tartottam egy bulit, elég hideg volt az éjjel lehet felfáztam, mert vékony nadrág volt rajtam. De ezt is kétlem.
Szerintem terhesnek nem vagyok terhes.
Viszont hónap elején valóban 1x kipróbáltuk gumi nélkül. De csak par percre. Azaz előtte nem volt orgazmusa, pisilni biztos volt, és csak utána volt orgazmusa. Amikor már nem bennem volt védekezés nélkül. Remélem hamarosan megjön azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!