Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini Cooper "nem autópályára...

Mini Cooper "nem autópályára való"?

Figyelt kérdés
Többen mondták már, hogy ne vegyek Minit, mert nem autópályára való, meg hogy ők még nem láttak olyat, hogy valaki Minivel szeli keresztül Európát, és az utakon se találkoztak vele. Értem, hogy kisautó, veszélyesebb stb., de miért ne tehetnék meg vele nagyobb utakat (Olaszország, ilyesmi)?
2020. jún. 21. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Swifttel járnak sokan, és bírja a kis 25 éves járgány a 130-as tempót, akkor egy korszerű autó is fogja.

Smart is bírja.. :D

2020. jún. 21. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:
szerintem is :) a legtöbben a biztonság szempontjából figyelmeztettek. de én erre mindig azt mondtam, hogy ha épp autópályán van balesetem, akkor kb. teljesen mindegy milyen autóban ülök....
2020. jún. 21. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj vele, nagynéném ilyennel járkál haza Svájcból.
2020. jún. 22. 00:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, hogy az autó bírja-e, mert az nyilván bírja, hanem az hogy te bírod-e. Ugyanis nem kellemes órákon keresztül az üvöltő szél- és motorzajt hallgatni és egy kényelmetlen ülésben szenvedni.

Nem tudom ilyen szempontból milyen egy mini, mindenesetre egy swiftnél biztosan fényévekkel jobb.

Egyszer vezettem 1000 km-t régi swifttel, ellenségemnek sem kívánnám.

2020. jún. 22. 05:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem te a régi szappantartóra gondolsz.

Na annál azért nem mindegy, hogy miben ülsz, nagyon nem...

2020. jún. 22. 07:34
 6/9 A kérdező kommentje:

3. én is kb. ilyen távolságokra gondoltam :)

4. hát igen, de majd megy a zene, meg talán az újabbaknál már nem olyan rossz.

5. 2020-as...de attól még mindig kicsi.

2020. jún. 22. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy új, dehogy kicsi, ilyen baromságot. Hasonlítsd össze a méreteit egy kisautóéval. Arról nem is beszélve, hogy értelmes futómű van alatta értelmes kerékmérettel

Teljesen jó pályázni

2020. jún. 22. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:
5-7. .:)). köszi, megnyugtattál :)))
2020. jún. 22. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az új Minik (2001-től) teljesen jók autópályára.
2021. okt. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!