Az alábbi autóknak mennyi az utazó tempója?
Mercedes w124
Mercedes w201
Lada 1200
Lada 1500
Lada 2105
Lada 2107
Imádom a veteránokat és első autó vásárlás előtt állok és több kérdés közul ez az egyik
Picit maskepp 'veteran' egy Mercedes meg egy Lada, nem is ertem hogyan jonnek ezek ossze ebben a temaban. Pusztan az 'utazo tempo' alapjan donteni ostobasag egy ilyen koru jarmunel. 120 felett a Lada rettenet hangos es 10 litert fogyaszt, a Merci meg a legkisebb motorral is boven 100 loero felett van e igazabol autopalyazasra talaltak ki.
Mit is akartal pontosan kerdezni?
annyi az utazótempója, amennyivel mész vele.
A Ladák 90-100 felett hangosak, zajosak, instabilak. A mercik talán 120ig jók (ezek régi autók, nem 130+ tempóra tervezték őket), bár a gyengébb motorokkal egy örökkévalóság lesz elérni ezt a tempót. Szerintem a kényelmes 90-100-as krúzolás illik ezekhez a régi Mercikhez is, felesleges őket hajtani.
Nem értem miért kell fosni egy rakat kérdést ugyanabban a témában.
Ezek az öreg kotványok szeretni-szerelni való autók, nem napi használósak. És tök felesleges ugyanazt a kérdést tízféleképpen feltenni, megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!