Szegedi forgalmi vizsgán, vizsgabiztos lefizetése 2020-ban?
Figyelt kérdés
Március elején megbuktam (én hibáztam), utána meg ugye fel lett függesztve a vizsgáztatás hónapokra ami nem jött jól rutin szempontjából.. Fizetett le valaki vb.-t Szegeden az utóbbi 1-2 évben? Ha igen, mennyit és hogyan 'illik' adni ilyenkor? Valamint mi történhet, ha a biztos nem fogadja el a pénzt, ilyenkor fel is jelentheti a tanulót?2020. jún. 19. 18:24
11/19 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgám,átmentem 5 hibaponttal, fizetés nélkül. Szerencsém volt a biztossal, jóindulatú volt. Egy hibás kanyarodás után (azt hittem egyirányú) újra bemehettem az utcába. Köszi a válaszokat :)
2020. júl. 1. 23:50
13/19 anonim válasza:
Minek teszik le ezek a jogsit mikor nemsokára jönnek az önvezető autók??? Nem is értem mit szenvednek egyesek????
14/19 anonim válasza:
Miii???
Ezek még nem önvezető autók?
Bzd ki, akkor gyorsan meg kell fognom a kormányt!!
15/19 anonim válasza:
#11#
Az nem létezik, hogy elsőre sikerült a vizsgád, megmonták itt, hogy elsőre senkinek nem sikerül, kötelező buktatni...
Valaki hazudott volna?
16/19 anonim válasza:
Csongrád a főosztály, hozzá tartozik Bács eés Békés ezért nem lehet nálunk sem a megadott százalék fölé menni a sikeres vizsgákkal. Mennek el a kollégák egymás után aki nem hajlandó azt csinálni amit a vezér mond... ügyintéző és vizsgabiztos egyaránt elment,de a nyugdíjas vizsgabiztos sem dolgozik már, nyílván nem véletlenül.
17/19 anonim válasza:
5.Miért hazudsz itt, ilyet nem mondd senki.
18/19 anonim válasza:
Ugyanaz a vizsgabiztos mindhárom alkalommal, nem létezik hogy nincs szabályozva és ezt így lehet! 😖 Ráadásul aznap mind a 8 tanuló megbukott nála! 😩 A parkolásnál az volt a gond hogy fennakadást okoztam mert két autónak is várni kellett rám! Talán bizony repüljek tovább?? Ki nem volt még így a forgalmas belvárosban vagy egy áruház parkolójában hogy a parkolás miatt akaratlanul feltartott 2-3 percre több embert? 😞 Meg nem adtam elsőbbséget zebránál annak a gyalogosnak aki nem is volt ott! Iskola van ott ezért duplán figyelek de csak egy nyugdíjas ballagott járókerettel velünk párhuzamosan, amikor elmentem a zebránál ő még vagy 20 méterre volt. Valószínűleg arra kellett volna számítanom hogy ha eddig gyök kettővel ment az csak a kész átverés show része volt de bármikor átválthat olyan tempóra mint Ben Johnson és átszalad előttem a zebrán,vagyis szaladna ha tudna de én ugye nem adtam neki elsőbbséget 😒
19/19 anonim válasza:
#18#
Azt áruld már el, hogy hiteles forrásból honnan sikerült megtudni, hogy aznap mindenkit megbuktatott az említett vizsgabiztos?
Nyolcadik vizsgázó voltál, és elmesélte a nap történéseit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!