Suzuki Swift 1,3-as autóban miért kezd el szorulni, fogni a bal első fék?
2001-es az autó, lépcsős, ha ez számít, és városban 10-14km után egyre erősebben fog, de csak a bal első fék. A többi normál meleg, a bal első forró. Már 2x szétszedtem, a nyerget megjárattam, a csapoknál zsíroztam, a munkahenger is szépnek látszik fényes, és a légtelenítőt kinyitom kézzel benyomható.
Tegnap annyira szorult már, hogy meg kellett állnom, várni kellett és vízzel locsoltam, azután tudtam csak nehezen továbbmenni.
VAlami rosszul van össze rakva.
Mert úgy lenne ahogy leírod akkor biztos hogy nem szorul.
A munkahengert kikell szedni és a karmantyút kicserélni, meg a porvédő gumit és ha tiszta fényes akkor annak jónak kell lenni.
Köszi a válaszokat!
Ma bebizonyosodott, hogy valamiért az olajnyomás nő meg a bal első körben, mert a fékpedál is nagyon felkeményedik amikor befog... és ma félre kellett megint állnom (mert már alig ment az autó), és kiengedtem egy kis fékolajat a légtelenítőcsavarnál, és utána simán mehettem tovább. Vajon mi okozhatja csak bal elöl?? Cseréljem ki a gumicsövet, ahogy anonim írja előttem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!