Derbi Senda menetközben miért fullad?
Hali
Kövi a helyzet van egy d50b0 blokkos sendám uj hutovel vizcsovek levegoszuro gyertya membrán, és valamiért véletlenszerüen menetközben fullad
megállok várok kicsit basztatom aztán jó 1-2km-ig majd ujra elkezdi behuzott kuplungal és üresben kipörög lehuztam a benzin csövet faszán spricceli a benzin szoval nincs eldugulva...
Nemértem mért gyertyának szép barna szine van olajat kap rendesen igyis többet mert arréb van álitva a gyári vonaltól
Van mikor tolok rá szivatót kicsit megindul majd ugyan ugy fullad
és nagyon melegszik tartályba is jó meleg a viz az ujjam nem tudom benne hagyni pedig nem levegös a rendszer és a pumpa is mükszik mert átlátszó a csö és látni hogy tolja uj fagyálló van bent 30c-ig
Valaki ötlet?
lehet hogy a szivatóval van gond, lehet hogy az új légszűrő miatt nem jól van beállítva és még sok más
a víznek meg az a dolga hogy meleg legyen azért van benne, ha nem melegedne fel a víz hogyan tudná elvenni a hőt a hengertől?
Ha rossz lenne a beállítás nem csak ezeket a tüneteket csinálná ès a gyertya se barna lenne
Az okè hogy meleg de egy sima kiegyenlítő tartályba nem kène ilyen forrónak lennie
leírtak alapján pedig üzemanyag ellátás problémának tűnik, karburátort pucold ki
ha kevés üzemanyagot kap az magyarázza a túlmelegedést de azt nem hogy a kiegyenlítő tartályba miért forró a víz
ha pontosabban leírod hogy a "megállok várok kicsit basztatom" mit takar akkor esetleg még lehet más ötletem
Hát az üzemanyag csöveket piszkáltam,de volt mikor csak megálltam leállitottam aztán ujra mentem 1-2kmet és ujraelkezdte....
Kitakaritom a karbit és rakok bele nagyobb föfuvokát hátha "hüt" valamit rajta és megnézem egy másik gyertyával megint
Lehet azért is melegszik enyire mert vashenger, esetleg valami ventit szerzek a hütöre ha jól tudom a régi tipusokon volt.
és még jó lenne rendes hömérö rá ami a ki irja hogy menyi fokos mer igy kézzel nagyon csalóka és csak találgatás az egész van rajt egy högomba de ugy tudom hogyha az elkezd világitani a derbiken akkor annak már anyi szerencse még eddig nem villant fel
de akkor se értem mitöl van ez a fulladás mentem 110km egyhuzamba megállás nélkül utolsó 10kmnél kezdte
Azért leirok még 1-2 adatot hátha eszedbe jut valami ami segithet nekem:
Föfuvoka:86- van egy 94es most akkor bele rakom azt hátha
Alapjárati:34- ha jól tudom a gyári 32es
Szivatófuvoka:50-gyári szivato biztos hogy jo mert alapjáraton ráhuzom lefullasztja
Henger:Vas stage6 streetrace 50cc elvileg kicsivel erösebb mint a gyári már bevan járatva
Gyertya:NGK BR8ES hézag: 0.6 - ülés alján ez van rajta hogy ilyen kell van még olyan ami nem iridium szoval nincs benne az R azt hiszem még megpróbálom azzal viszont azzal melegen csak gázadásra indul el azzért raktam bele ezt
Mentem 140km másik gyertya nagyobb fuvoka ugy tünik hogy jo
nem fullad csak nagy gáznál gondolom fuvoka miatt viszont igyis melegszik de lehet hogy csak a nyár miatt érzem melegebbnek nem tudom... azzal hogy mivol a gyertyával szintén nem tudom szerintem iridiumos nem birja a höt amit a vashenger ad le vagy a fene tudja szoval ha valakinek ilyesmi gondja van akkor gyertyát nézze meg milyen most ami van nekem:B8ES és 0.63as hézagolóval állitottam be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!