Ford mondeom eszi a féktárcsákat.Mitől lehet??
Figyelt kérdés
Van egy Ford mondeom.2 hetente féktárcsát esztergályoztatok,ennyit megy el vele anélkül,hogy elkezdené rázni fékezéskor a kormányt.Jobb menősigüeket vettem,(Bos,Textar)szerintetek miért csinálhatja?2020. jún. 10. 06:00
1/16 anonim válasza:
A kereket nézted már megemelve hogy miért fog?
Mert hogy fog ez biztos.
Vagy a hátsó fék egyáltalán nem fog és az első fogja meg, bár még akkor se kellene 2 hetente csinálni.
2/16 anonim válasza:
Fekbetét csere is kéne. Lehet hogy azzal nem stimmel valami. Vagy maga a tárcsa anyaga szar.
Próbáld ki a Brembo márkát. Tárcsa és betét.
3/16 anonim válasza:
Lehet hogy rossz a betét de két hét alatt nem eszi meg a tárcsát, ott valami más van.
Szerintem is szorul.
4/16 A kérdező kommentje:
Kettő hete lett cserélve kompletten, fékbetét és tárcsa is.
2020. jún. 10. 08:11
5/16 anonim válasza:
Lehet, hogy kicserélték, de nem zsírozták be a megfelelően, vagy a csúszkát kifelejtették. Ez utóbbi okozza azt, amikor féloldalasan kopnak a fékbetétek, illetve, hogy amikor felengeded a féket, még mindig fog.
6/16 A kérdező kommentje:
Milyen csúszkáról van szó? Énis betudnám zsírozni? Hol találom?
2020. jún. 10. 10:38
7/16 anonim válasza:
HA szétszeded a tárcsaféket mindent megkell takaritani, csiszolni valamint a tárcsa és betétet be kell zsirozni.
8/16 anonim válasza:
* bocs, a tárcsa és betét kivételével mindent bekell zsirozni.
9/16 anonim válasza:
Jézus isten. 😂Nehogy bezsírozd a tárcsát meg a betétet!!!
Amire ez a szerencsétlen gondolt az a réz paszta.
10/16 anonim válasza:
Nem látod b,meg hogy kijavitottam!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!