Szerintetek melyik gyorsabb ? Bugatti chiron vagy Kawasaki ninja
Ezt a kerdes sok fele lehet osztani.
Gyorsulas vagy vegsebesseg a lenyeg?
Elmeleti vagy valos?
Neked tényleg még a googlizás sem megy,hogy a tegnapi szeriat folytatva ma is ilyen idetlen baromsagokat kerdezgess?!?
Két végsebesség adatot kellene összesen előtúrnod,ami azert 30-as IQ felett nem kellene tul nagy nehezseget okozzon.....
Chiron: 490.48 km/h
Ninja: ~380 km/h
Másfél percnyi Google kereséssel megvolt. Szerintem legközelebb neked is sikerül.
Nekem 1 perc google keresés volt, nyertem?
Nem írtad, hogy melyik Ninja, úgyhogy az összesről IS kigyűjtöttem neked az adatot, szívesen.
Bugatti Chiron: 490 km/h
Kawasaki Ninja:
125 cc - 120 km/h
250 cc - 165 km/h
300 cc - 182 km/h
650 cc - 210 km/h
1000 cc (SX) - 250 km/h
1400 (ZX-14R) - 299 km/h (limitálva van, ugye 2000 óta gentlemen's agreement van érvényben)
1000 cc (H2) - 299 km/h
1000 cc (H2R) - 400 km/h
A H2R természetesen nem utcai motor.
Ha csupán a gyorsulást nézzük 400 km/h-ig, profi pilótákkal, akkor a H2R jön ki győztesen.
Juan Pablo Montoya csinált egy 0-400-0 tesztet, ahol 32,5 másodperc alatt volt 400-on a Bugatti (utána további 9,5 mp kellett a 0-ig).
Kenan Sofuoglu pedig H2R-rel 26 másodperc alatt gyorsult 400 km/h-ig.
https://www.youtube.com/watch?v=8DDpPlHCFLY
Ha az is a kérdés, hogy melyik áll meg gyorsabban, akkor a Bugatti a válasz, mindenféle aktív légellenállást növelő kütyü miatt. Igazából a Chiron spoilere olyan fékezés közben, mint amikor egy repülő féklapokat nyit.
Remélem kielégítő választ tudtam adni minden kérdésedre IS.
#6-os vagyok (a hosszú válaszos, ha esetleg törölne néhány választ az egyik moderátor).
Tehát igazából akkor miért használod az oldalt? Nem erre lett kitalálva, hogy tengernyi felesleges kérdést írj ki, szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!