Kineztem egy 2008 as kawasaki er6n motort. 70 ezer km soknak szamit? Hany ezer kilometer felelne meg ennek az evjaratnak?
Tudnatok mondani tipushibakat?
Esetkeg hasonlo mas motorokat ami sport vagy naked esetkeg tura. A2 jogositvanykm van. A keret 800 ezer lenne motorra
Ha nem tévedek 50 kW körül van az ER6-N teljesítménye. Azt hogyan akarod A2-es jogsival vezetni?
Pusztán a km alapján nem igazán lehet megmondani. Láttam már teljesen 0-ra gyűrt motort 50 ezer km-rel, de láttam már 120 ezer km-rel közel gyári állapotban megőrzött motort is. A tulajtól függ. Minél inkább kezdőmotor, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több tulaja volt, mint ahány olajcseréje a 15 év alatt.
Arra sem lehet értelmesen válaszolni, hogy "hány ezer km felelne meg az évjáratnak", mert tulajtól, tulajoktól, felhasználás módjától függ. Van, aki évente max 1-2 ezer km-t megy, de van, aki 25-30 ezret.
Hasonló motor nem igazán van, mivel ez 35 kW fölött van, az meg neked nem jó. Esetleg KTM Duke 390, Kawasaki Versys-x 300, Honda CB500F, CB300R, Yamaha MT-03, Yamaha YBR250, Honda CBF250, Suzuki Inazuma 250
Itthoni piac ezzel kb ki is fújt. Van még 1-2,ami még kevésbé fér bele a 800 ezer forintba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!