Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok kulonbseg van egy kawasaki...

Sok kulonbseg van egy kawasaki ninja 250r es egy 300 as ninja kozott? 2008 feletti evjaratok. Melyilet eri meg jobban megvenni? Illetve mi a ket gepnek az elonyei hatranyai?

Figyelt kérdés

2020. máj. 11. 14:08
 1/5 dirtboy ***** válasza:

Nem egetverő de azért nyilván a 300as kellemesebb motor.

Még a 400 is jó kezdő motornak mert ezek alul nem olyan erősek, amég nem vagy magadba biztos addig egyszerűen csak elváltasz hamarabb és kész.

a 300as kb 5-6lóval erősebb, kicsit nyomatékosabb.

Ha teheted szerintem azt válaszd.

2020. máj. 11. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hasznaltauton hogy van fent a 400 as ninja mert nem latok olyat? Vagy azert mert az eleg uj motor?
2020. máj. 11. 16:56
 3/5 dirtboy ***** válasza:
Igen az pár éve van.
2020. máj. 11. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat sajnos azt nem engedhetem meg magamnak. Jovore gondoltam motort venni szerintes jo igy az elkepzelesem; diakmelom lesz egyetem mellett es ez lenne a koltsegvetesem ha minden jol megy

1 millioert motor,

40 ezerert atiras

70 ezerert borkabat

50 ezerert bornadrag,

15 ezerert kesztyu,

Illetve 150 ezret tennek felre ha esetleg valami tonkremenne a motoron ez elegendo lenne? Vagy keveset sokat szamoltam ra?

Sisakom csizmam mar van.

2020. máj. 11. 18:24
 5/5 dirtboy ***** válasza:
teljesen jól számoltál
2020. máj. 11. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!