Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Chevrolet Tacuma. Miért ilyen...

Chevrolet Tacuma. Miért ilyen olcsó relatíve?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, nincs semmi különösebb extra igényem, persze jó az, ha kényelmes, s van benne hely. A napokban nézegettem autókat, aztán beugrott ez a típus. Nézegetve a használtautó piacot, relatíve igencsak olcsóbb a többi típusnál. Jelent ez valamit? Ronda, mint a bűn, az tény, de nekem nagyon kézre esik benne minden, kényelmes is, ki is látni belőle. 800-900, esetleg 1 milliót szánnék rá. Ebből már van egész jó állapotú is.
2020. jún. 6. 15:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Néztem még Suzuki Sx4-et is. De irgalmatlan drágák, s nekem kényelmetlen is volt.
2020. jún. 6. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért olcsó, mert valóban ronda, a presztizse nulla, és mivel a márka jó néhány évvel ezelőtt kivonult Magyarországról, elképzelhető, hogy a szervizelése sem lesz egyszerű.
2020. jún. 6. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Hasonló árban nézd meg az Opel Meriva A-kat.

Alkatrészt biztos könyebb hozzá beszerezni.

2020. jún. 6. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt daewoom, több mint 10 évig. Baj nem volt vele, csak a kopó alkatrészek. Ronda autó a tacuma az tény, de igénytelen és strapabíró. A szervizelés nem gond, jórészt opel alkatrészek vannak benne. A benzines meriva 1000 kilóméterenként megeszik 1 liter olajat. Soha nem venném meg, mert nem jó autó. A szervízben azt mondják ez ilyen:) pont mind a kettőt néztem én is, amikor autót kerestem, aztán végül picassot vettem, az ára miatt is, meg azért mert találtam egy szinte szalon állapotút, amit nem lehetett ott hagyni.

A tacumát, ha megveszed jól nézd, vagy nézesd át, csináltass meg mindent és szerintem nem lesz gond vele.

2020. jún. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!