Chevrolet Aveo nagyjából mennyit fogyaszt?
Sziasztok, arra lennék kiváncsi hogy, egy Chevrolet Aveo ha tegyük fel megyek vele heti 5ször nagyjából 60 km-t akkor árban mennyit kellene költenem benzinre? Válaszokat előre is köszönöm.
Teljesen laikus vagyok a témában, nem tudom az átlagfogyasztást, stb. csak nagyjából szeretnék összeget tudni. Köszönöm
Ja....akkor semmit....
Mondjuk 30-as IQ felett egyértelmű mit kell csinalni azon az oldalon......bár utána az eredményt még meg is kellene szorozni az aktuális benzinárral aminél gondolom végleg elvéreznél!
Nekem 2006-os 1.2-es benzines 8 szelepes Aveo-m van. Régen néha sikerült 6 liter alatti fogyasztást produkálni vele, de ez ritka. Általában 6,5-7 liter körül fogyaszt. Nagyon ritkán megközelíti a 8-at, de szerencsére az is ritka.
80%-ban országúton használom, ritkán városban. Autópályán soha. Kicsit agresszíven vezetek. Nagyon nyugisan vezető embernél talán tartható lenne a 6 liter körüli fogyasztás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!