Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autós iskolában van olyan...

Autós iskolában van olyan hogy be se kell menni szerződést írni velük hanem azt is emailben küldik?

Figyelt kérdés
ha távoktatast választom. ma beszéltem velük azt mondták utalok és küldik és már tanulhatok is. de azt elfelejtettem megkérdezni be kell majd menni szerződést irni vagy lehet nem? ha ezt megrendelem tőlük. nem mondta magától. viszont ezért már szégyelltem volna visszahívni.

2020. jún. 5. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagy valószínűséggel kell aláírni, iratokat fénymásolni, így igen, be kell majd menni valószínűleg.
2020. jún. 5. 21:31
 2/3 A kérdező kommentje:
aha köszi én is erre gondolok. de akkor amig ez nem történik meg addig én nem utalok nekik semmit.
2020. jún. 5. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt csak személyesen tudod elintézni, mármint aláírni, stb. De utána minden megy online, már ha e-learningben akarod tolni.
2020. jún. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!