Tényleg nem szabad venni japán (vagy más keleti) autót, mert nem bírják a futóműveik?
Az ilyen autók is szóba jöttek, de mondták már, hogy ilyeneket nem szabad venni, mert nem bírják a magyar utakat. Ez tényleg igaz? Vagy hogy van ez?
Ha nem szabad, tudnátok mondani, hogy milyen autókban gondolkoznak? (mindenképp használt, nem a luxuskategória, de jó autó)
Előre is köszönöm a segítséget!
Voltak, akik félreértettek.
Nem azt az autót keresem, amire nem kell költeni, mert ilyen nincs. Viszont nem mindegy, hogy mennyit költök az autóra, ezért általános tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Asszony lezuzta a másik autót így a kis rohangalossal vittem a gyerekeket most.
19 éves Honda. Jelenleg még nem volt hibája, beleértve a futóművet is gyári szilentek és lengescsillapito, 3 hónapja átnézve
22 éves Corollámba 290 ezernél cseréltem le a gátlókat, és kb 50-ezrenként kap új kutyacsontokat. A szilentek még gyáriak, teljesen jó állapotban. Most van benne kb 360 ezer.
Egész biztosan vannak ennél tartósabb futóművű autók, viszont 60 ezerből megvolt a 4 lengéscsillapító, semmi okom a sírásra. Ami engem jobban zavart, hogy 300 ezernél már zörgősre kopott a kormányműben a fogasléc, fel kellett újíttatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!