Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg nem szabad venni...

Tényleg nem szabad venni japán (vagy más keleti) autót, mert nem bírják a futóműveik?

Figyelt kérdés

Az ilyen autók is szóba jöttek, de mondták már, hogy ilyeneket nem szabad venni, mert nem bírják a magyar utakat. Ez tényleg igaz? Vagy hogy van ez?

Ha nem szabad, tudnátok mondani, hogy milyen autókban gondolkoznak? (mindenképp használt, nem a luxuskategória, de jó autó)

Előre is köszönöm a segítséget!

#autó #autóvásárlás #japán autó #Távol-keleti autók #Európai autók
2020. jún. 5. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
28 éves japánnal járok. Pesten, környékén, illetve vidéken is. Nem véletlenül nem cserélem le. Ennyi...
2020. jún. 5. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos ha rendszeresen jársz rossz úton, nincs az az autó aminek ne menne tönkre a futóműve idővel, se japán, se német se amerikai se kelet-európai. Inkább nézz olyan kocsit, hogy minél olcsóbb legyen a csere.
2020. jún. 5. 23:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő, gyors válaszokat!
2020. jún. 6. 09:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Voltak, akik félreértettek.

Nem azt az autót keresem, amire nem kell költeni, mert ilyen nincs. Viszont nem mindegy, hogy mennyit költök az autóra, ezért általános tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2020. jún. 6. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Asszony lezuzta a másik autót így a kis rohangalossal vittem a gyerekeket most.

19 éves Honda. Jelenleg még nem volt hibája, beleértve a futóművet is gyári szilentek és lengescsillapito, 3 hónapja átnézve

2020. jún. 6. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Pedig 11-es jobban tennéd, ha lecserelned azt az őskori japán rozsdaboglyat. Pl Skoda Fabia, Ford Fiesta, Opel Corsa. Közel 30 éves autóval járni... Erősen eljárt felette az idő technikailag.
2021. ápr. 21. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

22 éves Corollámba 290 ezernél cseréltem le a gátlókat, és kb 50-ezrenként kap új kutyacsontokat. A szilentek még gyáriak, teljesen jó állapotban. Most van benne kb 360 ezer.

Egész biztosan vannak ennél tartósabb futóművű autók, viszont 60 ezerből megvolt a 4 lengéscsillapító, semmi okom a sírásra. Ami engem jobban zavart, hogy 300 ezernél már zörgősre kopott a kormányműben a fogasléc, fel kellett újíttatnom.

2022. máj. 2. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!