Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót érdemes venni?...

Melyik autót érdemes venni? (Többi lent!)

Figyelt kérdés

Nos, kettő autót néztem ki, mind a kettő első tulajdonostól, újszerű, baleset- és sérülésmentes, szóval az állapotuk nem releváns.

Az egyik egy Lexus CT200h, a másik pedig egy Volkswagen Jetta.

Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, erre nem kérek gúnyos, sértő válaszokat!

De mégis, mindkettőről olvastam kritikákat, összeségében szerintem mind a kettő megbízható autó lenne.

Nekem a Volkswagenben az tetszik, ha már a kinézetéről van szó, hogy a belseje letisztult, nincs benne ez a sok, kemény műanyag, a lényeget kiemelik.

A Lexusban viszont a külseje és a belseje is összhangban van, a fedélzeti komputer pedig szintén tetszik.

Mik a tapasztalatok?

Mit gondoltok? Mi a véleményetek róla?

Minden építő választ nagyon szépen köszönök, sokat segítetek! :)

2020. jún. 4. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Lexus CT200h
Volkswagen Jetta
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Azért nem fogok szavazni, mert több tényező van a Jettánál, ami lényeges.

1) Milyen évjárat? Még az első generáció, vagy faceliftes?

2) Milyen motor? Ha kis turbós benzines TSI van benne, akkor semmiképpen nem ajánlom.

3) Mennyi az árkülönbség?

Összességében véleményem szerint a CT200h egy komolyabb autó, viszont a Jetta a megfelelő motorral, megfelelő karbantartással nagyon megbízható, jó autó. Ugyan a CT200h a japán, ebben az esetben nem feltétlen az az olcsóbban fenntartható autó.

2020. jún. 4. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha ugyanannyi a keret akkor Jettából lényegesen jobb jön ki szerintem
2020. jún. 4. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd meg az első autót, ami jónak tűnik!
2020. jún. 4. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lexus CT. Nagyon megbítható autó, az sem gond ha kicsit több kilóméter van benne.
2020. jún. 4. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A Lexus sokall jobb, megbízhatóbb és minden szempontból az a nyerő.

A Tsi motor katasztrófa.

2020. jún. 4. 18:27
 6/9 A kérdező kommentje:
#1 2017-2018-as évjáratúakat nézek. 1.2; 1.4; 1.8 TSI motrok. Az árkülönbség változó, láttam már 3m 800 ezerért és 4 és fél millióért is Jettát. Igazán most nem is az ár a lényeg.
2020. jún. 7. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:

De az összes VW Golf, Jetta, amit néztem, TSI motorral van. A rokonságban van Golf, és semmi panasz nincs rá, vagy nem mindegyikre értitek, hogy katasztrófa?

Sajnos ezekben nem nagyon ismerem ki magam, nem tudom, melyikre gondoljátok.

2020. jún. 7. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Tsi motorral én semmiképp nem vennék autót, bocsi, ha valakit megbántok ezzel, elhiszem, hogy más szerint jó, nekem a régi szívóbenzines VW-k jobban bejöttek, dízelből meg az 1,9 tdi. Én egy Hibrid Toyota Aurist vennék, esetleg Corollát, vagy Lexust, amit írtál. Nagyon jó autók, a hibridekről sok jót írnak.
2020. jún. 8. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

A TSI motorok korai példányai voltak főleg beteg konstrukciók.

Az újabbakkal sem érdemes 150-200.000km-nél tovább tervezni, nem az időtállóságukról híresek. A CT200h tovább bírja.

2020. jún. 16. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!