Forgalmi vizsga előtti ellenőrzés?
Az lenne a kérdésem hogy hogy tudom 2 körbe járással megnézni autón amit kell tudom miket kell megnézni csak azt nem hogy hogy csináljam hogy 2 körbe járással megoldják néztem már róla videókat de ott többször járják körbe az oktatók pedig azt mondta hogy csak 2 szer lehet körbe menni az autón most nem értem nem tudom hogy csináljam
A válaszokat előre is köszönöm
hát ránézel, hogy nem látsz-e semmi rendelleneset oszt annyi
(Gumik, fényszóró, csak látod)
Ez valami új szabály, hogy csak 2x lehet körbemenni? Ha így van, nagy hülyeség; az autó biztonságos állapotának felmérésekor mi alapján korlátozzák az erre szánt időt?
Teljes körbejárás valójában tényleg csak 2 szükséges. Az első körben megnézed a gumikat és mondjuk a jobb irányjelzőket, a másodikban a bal irányjelzőket. Viszont kell ezek után még többször a kocsi elejéhez és hátuljához menni a fényszórók ellenőrzéséhez.
Meg még a féklámpát kell ellenőrizni.
De a legjobb, ha az oktatóddal átbeszéled pontosan. Ő tudja, hogy mi az elvárás.
Nem az oktató kapcsolja fel a lámpákat...
Az indexet nehogy ùgy ellenőrizd, hogy az elakadäsjelzőt kapcsolod be. Külön, külön.
A féklämpät meg az oktatòt kell megkérni hogy nyomja be. Te hätramész megnézed.
Kérd meg az oktatót, hogy gyakoroljátok el. Nekem azt mondta hogy ez inkäbb csak egy kis színjäték.
A fékpròbät se felejtsd el induläskor.
Nekem azt mondta amikor elkezdtem az ellenőrzést, hogy haladjak, egyszerre több mindent is nézzek.
Először bekapcsoltam a bal irányjelzőt a tompított fényszóróval együtt, majd a jobb irányjelzőt a távolsági fényszóróval. Körbejártam, így a kerékkel együtt le is tudtam 2 kör alatt.
Féklámpánál oktató nyomta be, tehát az már majdnem 3 kör.
Tőlem egyébként a pedáloknál is kérdezte, hogy működik-e a fék és a kézifék. Mindent le kellett ellenőriznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!