Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga előtti ellenőr...

Forgalmi vizsga előtti ellenőrzés?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy hogy tudom 2 körbe járással megnézni autón amit kell tudom miket kell megnézni csak azt nem hogy hogy csináljam hogy 2 körbe járással megoldják néztem már róla videókat de ott többször járják körbe az oktatók pedig azt mondta hogy csak 2 szer lehet körbe menni az autón most nem értem nem tudom hogy csináljam

A válaszokat előre is köszönöm

2020. jún. 3. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:

hát ránézel, hogy nem látsz-e semmi rendelleneset oszt annyi

(Gumik, fényszóró, csak látod)

2020. jún. 3. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Úgy csináld, ahogy az oktatód mondja!! Ne videók alapján.
2020. jún. 3. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez valami új szabály, hogy csak 2x lehet körbemenni? Ha így van, nagy hülyeség; az autó biztonságos állapotának felmérésekor mi alapján korlátozzák az erre szánt időt?

Teljes körbejárás valójában tényleg csak 2 szükséges. Az első körben megnézed a gumikat és mondjuk a jobb irányjelzőket, a másodikban a bal irányjelzőket. Viszont kell ezek után még többször a kocsi elejéhez és hátuljához menni a fényszórók ellenőrzéséhez.

2020. jún. 3. 09:58
 4/7 QQRIQ20 ***** válasza:
Az oktató működésbe fogja hozni az első és hátsó fényszórókat, azt kell nézni. A gumikat is megnézed, hogy nem lapos-e. Bekü
2020. jún. 3. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Meg még a féklámpát kell ellenőrizni.

De a legjobb, ha az oktatóddal átbeszéled pontosan. Ő tudja, hogy mi az elvárás.

2020. jún. 3. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem az oktató kapcsolja fel a lámpákat...

Az indexet nehogy ùgy ellenőrizd, hogy az elakadäsjelzőt kapcsolod be. Külön, külön.

A féklämpät meg az oktatòt kell megkérni hogy nyomja be. Te hätramész megnézed.

Kérd meg az oktatót, hogy gyakoroljátok el. Nekem azt mondta hogy ez inkäbb csak egy kis színjäték.

A fékpròbät se felejtsd el induläskor.

2020. jún. 3. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta amikor elkezdtem az ellenőrzést, hogy haladjak, egyszerre több mindent is nézzek.

Először bekapcsoltam a bal irányjelzőt a tompított fényszóróval együtt, majd a jobb irányjelzőt a távolsági fényszóróval. Körbejártam, így a kerékkel együtt le is tudtam 2 kör alatt.

Féklámpánál oktató nyomta be, tehát az már majdnem 3 kör.

Tőlem egyébként a pedáloknál is kérdezte, hogy működik-e a fék és a kézifék. Mindent le kellett ellenőriznem.

2020. jún. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!