Melyik a jobb? Honda CB 250 Hornet, vagy Kawasaki ZXR 250?
Figyelt kérdés
Te melyiket választanád, és miért? Véleményeket kérek.2010. júl. 30. 19:16
2/4 anonim válasza:
A Kawasaki abból jobb hogy sportmotor nekem azok jobban bejönnek. A Honda meg túra moci nekem az nem jön be
3/4 anonim válasza:
Mindkettő jól kidolgozott motor. Én inkább Kawát mert nekem régóta bejön a ZXR ( egy 400ast szeretnék későbbiekben :) )és a sportmotorok.
Sor 4 mindkettő és kb ugyanannyit is mennek végre (talán kawa többet kicsivel) Szélvédelme szinte 0 a hondának a kawának azért ott az a kis fejidom ami alá bebújhatsz :D
KAWA POWER!!!!!!!!!!!!!!
4/4 anonim válasza:
annyi az egész nagyon pici motorok ezek, tehát a nagy tempót hosszú távon eggyik sem szereti. Jól nézd meg mit veszel ha használt, ne legyen szétkopva a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!