Megéri egy Golf 3-at felújítani? Többi lent
Van egy 75 lóerős benzines Golf 3-am, nagyon jó állapotú (jó volt amikor vettem, meg azóta még jobb lett nekem köszönhetően), de kellene rajta már kicsit lakatolni, egy-két karosszéria elemet újrafújni, apróságokat még kicserélni (üzemanyagtartály tartó, lassan-lassan szervó dob, stb), de én az az ember vagyok, aki nem szereti a fél munkát, ha csinálok valamit, akkor már rendesen. 400-ért vettem, azóta ráköltöttem még 400-at, szeretem is nagyon, de akkor már megadná neki, ami tényleg kell.
Az egészet szétszedni az utolsó csavarig, mindent kilakatolni csiszolni hegeszteni amit kell a vázon, újra alvázvédőzni, a rozsdás/elhasznált elemeket cserélni, és ha már szét van kapva, teljes zajszigetelést (motortér/tűzfal, padlólemez, csomagtér, tető, ajtók) kapna, a karosszéria elemeket felpolírozni, vagy ahol kell újrafújni. Ez így úgy tervezem 500 ezerből kijön anyagköltségből, munkadíj nem lesz.
Ha még egy 1.9 dízel lett volna, megértem hogy ragaszkodsz hozzá, mert keveset fogyaszt és tényleg örök darab a motorja, de egy 1.4-es benyához...
Ilyet szinte minden mai autó is tud jobban is, rozsdamentes kasznival.
Én meg most nem tudom eladni az xy autóm, amin még csak egy rozsdapötty sincs, szintén 1.4-es, van benne 157e km, és 300-éprt hirdetem....
Senki nem keresni, nem hív, igaz, "csak" egy Renault.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!