Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri egy Golf 3-at felújítan...

Megéri egy Golf 3-at felújítani? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy 75 lóerős benzines Golf 3-am, nagyon jó állapotú (jó volt amikor vettem, meg azóta még jobb lett nekem köszönhetően), de kellene rajta már kicsit lakatolni, egy-két karosszéria elemet újrafújni, apróságokat még kicserélni (üzemanyagtartály tartó, lassan-lassan szervó dob, stb), de én az az ember vagyok, aki nem szereti a fél munkát, ha csinálok valamit, akkor már rendesen. 400-ért vettem, azóta ráköltöttem még 400-at, szeretem is nagyon, de akkor már megadná neki, ami tényleg kell.

Az egészet szétszedni az utolsó csavarig, mindent kilakatolni csiszolni hegeszteni amit kell a vázon, újra alvázvédőzni, a rozsdás/elhasznált elemeket cserélni, és ha már szét van kapva, teljes zajszigetelést (motortér/tűzfal, padlólemez, csomagtér, tető, ajtók) kapna, a karosszéria elemeket felpolírozni, vagy ahol kell újrafújni. Ez így úgy tervezem 500 ezerből kijön anyagköltségből, munkadíj nem lesz.

2020. máj. 31. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha még egy 1.9 dízel lett volna, megértem hogy ragaszkodsz hozzá, mert keveset fogyaszt és tényleg örök darab a motorja, de egy 1.4-es benyához...

Ilyet szinte minden mai autó is tud jobban is, rozsdamentes kasznival.

Én meg most nem tudom eladni az xy autóm, amin még csak egy rozsdapötty sincs, szintén 1.4-es, van benne 157e km, és 300-éprt hirdetem....

Senki nem keresni, nem hív, igaz, "csak" egy Renault.

2020. jún. 18. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!