Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Zalaegerszegen miért "divat"...

Zalaegerszegen miért "divat" autóval késve indulni, ha zöldre vált a lámpa?

Figyelt kérdés

Nekem már sebességben van az autóm, miközben a delikvens előttem még vakarózik.

Egyik sem tanulókocsi.

Napi szinten vezetek, nagyon ritka a gyors, lendületes indulás, majdnem még piros-sárgánál...

2020. máj. 30. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyedül te állítod hogy direkt késve indulnak...
2020. máj. 31. 08:26
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem csak Zalaegerszegen van ez.

Az idegbetegség és az egészséges indulás között óriási a különbség.

Mikor 4. vagy 6. vagyok a sorban, akkor indulnak meg előttem az autók, mikor már pirosra váltott a lámpa.

Ezért jó este menni, mert akkor az idősek, várost bámulók, tanulóvezetők alszanak.

Sokunknak ugyan az a problémája mint a kérdezőnek, csak az elszaporodott trollokra az értelmesebbje már nem kíváncsi, és le sem áll vitatkozni, mert NINCS értelme. Attól, hogy meggyőzné a fele társaságot, még ugyan az a tempó lesz jellemző az adott útszakaszra/időpontra.

Még egyszer nyomatékosan leírom, hogy NEM sietek, de katasztrófa az itthoni közlekedési kultúra. Itt nem arról van szó, hogy kinyomott kuplunggal, sebességbe rakva kell várni a zöldet, hanem mikor vált a lámpa, tegyék sebességbe és induljanak el egészségesen. De nem megy!

Indokolatlanul 35-el mennek a városban, az út közepén, nyomkodva a fékpedált. Mindenki tudja, hogy miről beszélek, de egyszerűbb beleveszni a kérdezőbe úgy, hogy sokatoknak még autója sincsen. Kinek nem inge, az ne vegye fel.

2020. máj. 31. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!