Mi most ez a legújabb divat, hogy este 10 után, mikor bezár a Tesco az ifjúság a parkolóban vadul a járgányaikkal?
Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 20:57
1/18 anonim válasza:
Apuci fizeti nekik a benyát, amit elpöfékelnek az idióták órákon át.
2/18 anonim válasza:
A Tesco parkoló a szegény ember versenypályája!
3/18 anonim válasza:
Ez a legújabb divat? Érdekes, én már 10 évvel ezelőtt is láttam ilyet, Menő Jóskáék verették a szenonlámpás, flip-flop fényezéses egykilenctédéji négyesgóffal meg a hiperillegál "egész európába' három ilyen van, de amúgy a jappánok lelőnek, ha kiviszed az országbú', mer' ez titkos" jédéjemm tájperr szivikkel, aztán ki is találták a helyi hipermarketek, hogy a parkoló a zárás ideje után forgalomtól elzárt magánterület, a biztonsági őrök joggal hajthatják el onnan a nagyfelnis-nagyzenés hülyegyerekeket.
4/18 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok, de eddig felénk nem volt divat. A nyáron kezdték, zárás előtt már gyülekeztek, aztán pedig ami a csövön kifér egyiknek másiknak. Bakra teszik, kikötve pörgetik, meg ilyenek.
2019. okt. 19. 21:07
5/18 anonim válasza:
Budakalászon az Auchannál már zárás előtt is gyorsulgatnak meg driftelnek. És nem mostanában kezdték, szóval nem mondanám új divatnak. :D
6/18 anonim válasza:
Itt is már jó pár éve ez megy, ha nekik ez a vágyuk...
7/18 A kérdező kommentje:
Azért ne haragudjatok, mi benne jó? Mindenféle szedett vedett régi járgányokat nyúznak.
2019. okt. 19. 21:18
8/18 anonim válasza:
Király a benzin szag, a motor hangja, ahogy erőlködik tehetetlenségében, de egy helyben áll közben.
9/18 anonim válasza:
Én is szeretem járatni, pedig már nem 20 éves vagyok, hanem 32.
10/18 anonim válasza:
Óvatosan szabad csak vadulni velük, mert drága a 30 éves BMW-hez az alkatrész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!