Jó megoldás rajzszeggel rögzíteni a tetőkárpitot?
Pár éve vettünk egy Fiestát, lógott a kárpit, szüleimet nem zavarta, de most én használom a kocsit, vettem rajzszeget és 18 db segítségével rögzítettem, nem lóg.
Most azon gondolkodok, hogy eddig miért nem tettem? Paraszt megoldás, jól vélem?

Lehet venni erre a célra spray-s dobozban lévő ragasztót. Ezzel aki ügyes szinte tökéletesre javíthatja.
A te megoldásod, és ez között kb 4000 ft eltérés van, így mindenki eldöntheti melyiket választja.

Én úgy vettem meg az F Astrámat, hogy az előző tulaj már "megoldotta" rajzszegekkel. Átmenetileg nekem is megfelel.
FB csoportokban láttam már rendes megoldást házilag új kárpit ragasztására. Majd ha időm engedi, megcsinálom, vagy nem.

Ha neked így megfelel, akkor nekem is :)
Csak max a bontóba fogják majd így átvenni sehol máshol, esetleg "tesók" majd egy kis aprópénzért.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!