Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Corsa C index és vészvill...

ElekTamás88 kérdése:

Opel Corsa C index és vészvillogó probléma megoldása?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adott egy 2004-es évjáratú Corsa C, amin egyik napról a másikra megszűnt létezni az index és a vészvillogás. Az összes index égőt kicseréltem, gondoltam hátha letestel, vazy valami. Az egyéb elektromos berendezéseket is kitötöttem, eredménytelenül. A műszerfalon van visszajelzés, a relé kattog, a biztosíték jó. Furcsa jelenség, hogy vészvillogót használva a relé megfelelő ütemben kattog, index használatával viszont kb 2-3x gyorsabb, mint kellene. Indexkapcsolót is kiszereltem, de továbbra sincs még vész villogás sem. Autószerelő ismerősöm egyből rávágta, hogy a vészkapcsoló ment tönkre, cseréljem ki. Megtörtént, de eredménytelenül.

Valakinek ötlet?

Előre is köszönöm szépen!!

2020. máj. 12. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem biztosíték, akkor szétcsúszott, vagykontakthibás egy csatlakozó. Át kell vizsgálni műszerrel a vezetékrendszert.
2020. máj. 12. 13:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, meg lett a hiba. A központi vezérlő egység biztosítéka ment ki, s ez okozta a hibát...
2020. máj. 12. 14:06
 3/3 anonim válasza:

Udv

Hasonló hibával küzdök én os jelenleg. Nincs index és a motor sem indul be. Hol található benne a központi vezérlő biztosítéka ?

szept. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!