Mi a pontos neve ennek az Opel Omega A alkatrésznek ?
Bal első ajtóba található. Rossz, mert ha járó motorral húzom le a 4 elektromos ablak egyikét akkor csak akkor tudom felhúzni ha leállítom a kocsit és gyújtásra teszem ismét, vagy ha kinyitom az ajtót ha jár a motor akkor a belső világítás nem alszik el 5 másodperc után csak akkor ha leállítom az autót. Most nem bontom szét ismét a kárpitot, ezeket a képeket találtam róla.
Így találtam fenn neten. : [link]
Annyit tudok, hogy ez az ablakemelőnek a modulja, de csak egyben lehet kapni ha lehet még kapni. Omegás csoportokba van, de csak 2 ablak emelőshöz, nekem meg még van tetőablakom is.
Gyújtáskapcsoló modul lehet esetleg ?
Opel Omega A ( papíron 1994, de az alvázszám szerint 1993 viszont a pótkeréktartó fedélen 1992 van írva ) 2.0 benzines kombi. C20NE morkód- ha ez bárkit is érdekel..
Simán "ablakemelő", "ablakemelő szerkezet", vagy "ablakemelő motor".
A tüneteket szerintem nem ez okozza, hanem az ezt vezérlő elektronika.
Igen, az első két képen lévő -modul ez ezt vezérlő elektronika, de csak annyit tudok " modul "
A harmadik linket nagy nehezen egy freiburgi apróhirdetésen oldalon találtam ami a google fordító szerint " használja az elektromos ablak és a világítást " gondolom használja-vezérli..
Szerintem az összes képen csak a motor van, ami neked működik. A jelet egy külön vezérlőtől kapja, ami lehet az ajtóban, vagy valahol a műszerfalban.
Lehet, hogy tévedek. Kérdezz meg egy autóvillamossági szerelőt.
Kérdezz meg egy harmadikat is.
A tüneteid szerint nem a motor a hibás, el tudja végezni a le-fel emelést.
Hogy mikor és miképp csinálja, azt a vezérlő modul "mondja" neki. A belső világításnál szintén. Ott sem izzót kell cserélned. Vezérlőmodul és/vagy relék körül lehet a hiba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!