Mennyire zavar ez az irányzat az új kocsikban?
Szerintem szörnyű, hogy ennyire túlzásba viszik még az autók elektronikai fejlesztését is. Értem én hogy meg tudják csinálni, de minek? Vezetés közben nagyon veszélyes az ilyen kijelzőket pötyögtetni.
20 év alatt olyan hirtelen át formálták a világot, hogy nem érkeznek a halandó emberek napra készek lenni. Én 30 vagyok, de valahol a Windows 7nél leragadt a technikai tudásom.
Nyernem kérne a lottón és betárazni pár 30+ éves valódi autót, nem ilyen gagyi elektromos sz*rokat.
Én autómban elektromos az ablak meg a világítás és kész :D
Akinek akkora teher megnyomni az indítógombot, balra előre bepászítani a váltórudat, kiengedni a kézifékkart, vagy bármilyen kallantyút, reteszt meghúzni, bowdent eltekerni, stb., az bohóckodjon kedvére az érintőképernyős hangfelismerős íriszérzékelős, mágneskártyás kódnyomkodós marhaságokkal.
For ever old school......
Utolsó... akkor egy lovat etetni, ostort lengetni, és néha elejteni egy " hőőőőt " sem olyan nagy fáradtság nem? Sőt ennyi erővel gyalogoljunk.
Ami pár gondolkodásra kevésbé alkalmasnak marhaság, másnak fejlődés...
#7!
Ha neked egy 356-os Porsche egyenlő a zabostarisznyával és az ostorpattogtatással, akkor csak nyugodtan nevezd marhaságnak.
....mellesleg: "gyalogolni jó"
/Móricz Zsigmond/
Macerás használni a tabletet. Sokkal gyorsabb és biztonságosabb a hagyományos gombok. Persze, így több a lehetőségük és sokkal több funkció fér el rajta, de mégsem tetszik.
Ennek ellenére nem tántorítana el vásárlástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!