Mi a kulonbseg az F es G astra kozt?
Figyelt kérdés
A kulso dizajnon kivul mi valtozott?
Csak mert kepek alapjan full ugyanaz a belter
2020. máj. 28. 20:09
1/15 D. Brasco válasza:
Akkor nezd meg jobban azokat a kepeket
2/15 anonim válasza:
A hülyének is feltünik,hogy valamivel modernebb a g Astra beltere.
De semmiképp sem jobb. (Szerintem).
Ugyan olyan rosszul öregszik, és a gumírozott műanyag elemek borzasztóan karcolódnak.
3/15 anonim válasza:
Nekem mindkettő volt.
Két külön kategória. Szerintem te csak a műszerfalat nézted.
4/15 anonim válasza:
Ja, ugyanaz belülről, kivéve a kormány, műszerfal, ülések, középkonzol, ajtópanelok, kézifék, sebességváltó :DD
5/15 anonim válasza:
Hát, elég sok különbség van. Mi egyezik inkább? :D
6/15 anonim válasza:
Valójában egy-két motor egyezik, minden más különbözik.
7/15 anonim válasza:
Az f rohad mindenhol, a g csak egy két helyen.
8/15 anonim válasza:
#7 megfogta a jelenlegi helyzetet :DD
9/15 anonim válasza:
A G galvanizált kb 2000-től. Valóban nem rohad csak a hátsó sárvédő meg a kűszöb a műanyag alatt. De egy régi audi 80 Avant még most sem rozsdásodik, pedig azok már legalább 25 évesek. A műszerfal nagyon jó, nem reped, puha tapintású. A műanyag fekete bevonata csak kissé kopik, nem úgy mint a hasonló korú vw-é. Ülj beke egy golf 4-be v passatba, 2-es sharanba, tiszta festékkopás. Habár azok műszerfalborítása legtöbbnek kevláros jellegű, szinte késsel nem tudod megcsikarni. Az f astrahoz képest a g lényegesen hallkabb ( isuzu). Viszont a benzines motorjai nem mind jó, az opel dizel meg rendszerint hajtókar törést szenved. Isuzu nyűhetetlen talán 600 ezernél kell először belenézni. Én 500 ezernél adtam el és egy csepp olajat nem evett, de ezt szó szerint értsd. Egyébként alap kocsi, mint az f, de mégis dizájnosabb, kényelmesebb, messze jobb.
10/15 anonim válasza:
#9 ha galvanizáltak a G Astrák, akkor miért rohad a sárvédő és a küszöb alatt? Vagy azt kihagyták a galvanizálásból? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!