Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez az irtó hülye hang amit...

Mi ez az irtó hülye hang amit újabban lehet hallani amikor, feltűnési viszketegséges, kicsi pöcsű hülye gyerekek vezetik a hülye kocsijaikat és éppen váltanak?

Figyelt kérdés
A hang olyan mintha a motor inkább felpörögne a kuplungra lépve, mintha tovább forogna terhelés nélkül, de mégsem olyan. Rövid ideig tart, mint a váltás. és azon kívül semmi funkcióját nem látom mint hogy felhívja magukra a figyelmet hogy itt vagyok ám én a hülyegyerek mindenki nézzen ide
2020. máj. 28. 15:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint az asztmás bagoly. :D gyári turbó kell hozzá (asszem nz469?? -úgy is rosszul írtam le , de legalább próbálkozok) és egy nyitott kipufogó rendszer.

Elég vicces jelenség, utcánkba is mindig elmegy egy ilyen, aztán csak röhögök, mosolyt csal az arcomra, érted, nyitott rendszerre van pénz, nagyobb turbóra nincs. Hang legyen meg károsanyag az a #menő.

2020. máj. 28. 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:

"...hogy mindenki nézzen ide.."

És te odanéztél. A kisérlet sikerült. :D

2020. júl. 27. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!