Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek gyerekek?

Milyen motort vegyek gyerekek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, friss jogsis, már motoroztam párszor kisebb kobcentisekkel, meg utaztattak nagymotoron

most nézegettem a gsxr-eket, R1-et

de nem tudom milyen legyen... illetve a legolcsóbban szeretném kihozni, pénztárcabaráton... így bármely típus szóba jöhet, nemcsak gsxr

mit javasoltok?

2019. aug. 8. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi vezetési rutinod van és milyen motoron. Ha friss a jogsi akkor én 250-350ccm körül nézelődnék és azt hajtanám legalább 1 évig. Illetve esetleg valami régebbi tipus ami nem megy annyira.

Az, hogy legolcsóbban nem tudom mit jelent. 300e vagy 3M?

2019. aug. 8. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy gsxr K5-ös 1000-es is közel 1,5M ft, és nem mai gép, talán az az előnye hogy még nincs benne bolondbiztos segédelektronika, így hamarabb kaparják vele össze az embert.

Ilyen motorokat pont nem érdemes olcsón venni, mert azoknak többnyire problémája is van, akinél meg olcsó az család, vagy egyéb sürgős dolog miatt fogja áron alul adni a járművet, na azoktól érdemes venni.

Én R6-ot vettem annak idején, maradt is pénzem, nem kellett hozzányúlni, így pár év után eladtam, és egy ezres gsxr váltotta le, szerintem első motornál főszempont legyen az irányzat, azután pedig a jól bevált márkák egyike, akkoriban azért lett Yamaha mert közelben is volt, és tetszett is így nem várakoztam hónapokig, de mindig is Suzuki-t akartam.

A vételár az semmi, üzemanyag, szezon felkészítés, váratlan kiadások, ha ragaszkodsz a ruházathoz, ezek nagy tételek, neked kell tudni hogy belefér-e, mert pl nekem autócsere is szükséges volt ehhez az egészhez, úgy gondolom még mindig egyszerűbb, mint visszaülni suliba vagy külföldre kimenni.

2019. aug. 8. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

<szarkazmus>

Fuh, ha már utaztál nagyobb motoron, meg vezettél kicsi motort, akkor szerintem ne R1-gyel kezdj, hanem egy turbós Hayabusával. </szarkamus>

Viccet félretéve, szerintem ne egy ezres géppel kezdj. Ha a sport stílus érdekel, akkor esetleg valami 3-400assal érdemes kezdeni, akkor valszeg túléled. Mondjuk R3 vagy Kawa Ninja 300.

2019. aug. 9. 03:38
 4/4 dirtboy ***** válasza:

Pénztárcabarát 1000res gyorsasági, hát persze.

Nézd meg mennyibe kerül egy féktárcsa amiből van 3, vagy fékbetétek. 6000ezrenként olaj, oljszűrő, levegőszűrő csere.

kell lánckenő spray, ha kell másik lánc mert elkopott ott van az is kb 40ezer.

Fogaskerejek.

Egy 1000res sport a gumit is megeszi kb 5000kmen. Egy hátsó gumi kb 40-60ezer ft.

Egy 1000res speed gép esetében pedig 10literes átlaggal szerintem számolhatsz ha csak nem 3000res fordulaton akarod használni.

Egy motoros felszerelés ami már kellő védelmet nyújt 250-300 ezer ft. Ebben minden benne van már, csizma, sisak, kesztyű, ruha.

2019. aug. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!