Sok ez a fogyasztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, viszonylag kezdő sofőr vagyok (2800km kb) utolsó 450 km-en kiszámoltam a átlag fogyasztásom ami 6,8 l jött ki, haverom (akitől van a kocsi) azt mondta, hogy ő kb 5.5el járt. Én kb 30-35 százalékot városba járok. Az autó pedig egy Ford focus mk1 1.8 tddi. És melegebb napokon klimázok is.2020. máj. 28. 15:05
11/11 anonim válasza:
"Ez csak annyit jelent, hogy konkrétan a te vezetési technikád nem fejlődött semmit az évek alatt."
Ezt nem gondolod komolyan... Senki nem úgy vezet évek múlva, mint kezdő korában.
"Nem cáfolja azt az általános tényt, hogy egy kezdő vezető nem tud olyan takarékosan vezetni, mint egy rutinos, jó sofőr."
Ez se nem általános, se nem tény, csupán a te véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!