Sok ez a fogyasztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, viszonylag kezdő sofőr vagyok (2800km kb) utolsó 450 km-en kiszámoltam a átlag fogyasztásom ami 6,8 l jött ki, haverom (akitől van a kocsi) azt mondta, hogy ő kb 5.5el járt. Én kb 30-35 százalékot városba járok. Az autó pedig egy Ford focus mk1 1.8 tddi. És melegebb napokon klimázok is.2020. máj. 28. 15:05
2/11 anonim válasza:
Ha ő annyival járt akkor az sok.
Feltéve ha igazat mond.
3/11 anonim válasza:
De nyilván nem mond igazat. Az legfeljebb a pillanatnyi fogyasztás lehetett.
4/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy túlzott egy kicsit. Mert én se megyek csak 90km/ó-val városon kívül városban meg 50/55-el.
2020. máj. 28. 15:19
5/11 anonim válasza:
Alapvetően nem sok. Nézd meg www.fuelly.com oldalon. Keress néhány ugyanolyan kocsit és akkor össze tudod kb hasonlítani.
6/11 anonim válasza:
Hogy lenne sok ez nem fogyasztás ez fika.
7/11 anonim válasza:
Volt ilyen Focusom. 6 alatt sosem fogyasztott.
8/11 anonim válasza:
Valószínűleg ő takarékosabban vezet nálad, hisz te még kezdő vagy.
Persze az is lehet, hogy ő kevesebbet rövidtávozott/városozott, esetleg kamuzott/rosszul mérte.
9/11 anonim válasza:
"Valószínűleg ő takarékosabban vezet nálad, hisz te még kezdő vagy."
Ez hülyeség, első kocsim megvan évek óta, ugyanannyit fogyaszt mint amikor vettem.
10/11 anonim válasza:
"Ez hülyeség, első kocsim megvan évek óta, ugyanannyit fogyaszt mint amikor vettem."
Ez csak annyit jelent, hogy konkrétan a te vezetési technikád nem fejlődött semmit az évek alatt. Nem cáfolja azt az általános tényt, hogy egy kezdő vezető nem tud olyan takarékosan vezetni, mint egy rutinos, jó sofőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!