Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mennyi plusz óra kellett...

Kinek mennyi plusz óra kellett a vezetéshez?

Figyelt kérdés
En most plusz 10 -et vettem, a 7.nél tartok, de sajnos még szó sem volt a vizsgárol :( nagyon szigorú az oktatóm, minden szabály szerint követ és alig hagy érvényesülni. Az alap dolgok nagyon jól mennek, nem félek az úton, szuperül felismerem a helyzetet, a táblákat stb. Egyedül a parkolás ami nehezebben megy, azok közül is a párhuzamos elöre-hátra . tudom a szabályt, mit hogy kéne, de valamiért nem megy. Az oktató nagyon hamar feszült lesz ettől, igy viszont én is... Probalnam javitani, de egyből satufékkel megállit és csak mondja mondja nem is hagyja hogy csináljam. Tudom ez a dolga, de az eselyt sem adja meg. Hány fokos szögben állok, hogy kéne inkább... Olyan problémás egy fickó. Minden téren egyébként, de a többi dolgát már sikerült eszbe tartanom...

2020. máj. 26. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

45-50 óra, amire azt lehet mondani, hogy átlagos... ez persze úgy jön ki, hogy vannak (de kevesen), akiknek elég a kötelező minimum gyakorlás, és nem kevesen vannak olyanok sem, akik 60-80 óra gyakorlás után vizsgáznak le... tehát te még azzal a plusz 10 órával sem érted el az átlagot, nincs okod bosszankodni, idegeskedni.

Persze, plusz kiadással jár a további gyakorlás, de te magad írtad, hogy megy a parkolás, semmi értelme úgy vizsgára jelentkezni, ha ott előre sejthetően megbuksz

2020. máj. 26. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

3 plusz óra kellett a kilométerek miatt. Nekem se mondott semmit az oktató a vizsgáról, csak olyan 15. óra környékén mondta hogy: "kértem neked időpontot, nem baj?"

Egyébként mindegy hogy mennyiből lesz meg, az a lényeg hogy normálisan megtanulj vezetni, parkolni.

2020. máj. 26. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Kikerülésnél nem megfelelő oldaltávolságot tartottam így meghúztak. +2 órát kellett vennem.
2020. máj. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!