Tavaly év vége óta van meg a jogsim. Eddig nem is volt probléma de pár majdnem karamboloztam amitől el is ment a kedvem.
Ki akartam menni valaki elé, de kicsit többel ment mint 50 (lakott területen) azt hittem kiférek előtte de nem. Kihajtottam, majd telibe dudált majd a másik sávba átment és megelőzött. Annyira megijedtem hogy azóta autóba se mertem ülni hátha legközelebb karambol lesz
Nekem amikor ilyen volt, akkor tanultam belőle és utána már jobban fel tudtam mérni a sebességet, távolságot.
2020. febr. 25. 21:55
2/11 A kérdező kommentje:
Csak előtte annyira szerettem
Mondjuk sokra nem megyek fele ha csak ezen görcsölök. Legközelebb jobban figyelek
Holnap megint megpróbálom
2020. febr. 25. 21:58
3/11 anonim válasza:
Ennyi, újra kell próbálkozni, a hibáidból meg tanulni.
2020. febr. 25. 22:02
4/11 anonim válasza:
És mi lesz ha egyszer baleseted is lesz? Mert előbb utóbb mindenkinek lesz az is, akár egy koccanás vagy bármi. Ilyeneken nem szabad görcsölni, ez benne van a pakliban ha az ember autót vezet. A hibákból / meleg helyzetekből pedig tanulni kell, nem pedig fóbiát gerjeszteni velük magadban.
2020. febr. 25. 22:14
5/11 anonim válasza:
Csak kérdezem, ki van téve az autód hátuljára a (T) tanuló jelzés?
2020. febr. 25. 22:40
6/11 A kérdező kommentje:
Nem az én autóm (nekem még nincs), de egyébként nincs. Kell?
2020. febr. 25. 22:48
7/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, kettő, egyik megmaradt , vagyis az első. Körforgalomba behajtottam és jött egy Senic-es nő gyerekkel, én miattam nagyot kellett fékeznie mert lassan indultam el.. 1 napig nem vezettem, Apu mondta, hogy az ilyen megesik és, hogy ezért felesleges felhagyni a vezetéssel. Azóta használok kamerát és visszatart. Meg megtanultam, hogy ami az úton történik az ott is marad. Vissza kéne emlékeznem hány veszélyes előzésem, butaságom volt.. áhh egy mappába gyűjtöttem anno , most már nem, már lenyugodtam mert több kategóriám van kitöltve mint ami üres, ezért többet bukok mint ha csak B-m lenne..
2020. febr. 26. 00:49
8/11 anonim válasza:
Póbáld újra, majd figyeljük a hír műsort.
2020. febr. 26. 05:53
9/11 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj annak hogy csak majdnem és tanulj belőle. Nekem 2 balesetem volt, de semmi nem vette el a kedvem a vezetéstől, most is ugyanúgy szeretek vezetni :) Nem muszáj kitenni a T betűt, nekem fél évig kint volt, de azért szedtem le mert meguntam hogy mindenki előzget :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!