A visszatérő autóillatosító kérdés, véleményed?
Figyelt kérdés
Ki milyen illatosítót használ? A wunderbaumnak tényleg jó illata van, de ezek az illatosítók nem bírják sokáig, csak pár napig, vagy ti lehúzogatjátok a zacskót? Tippeket kérnék mert én még nem találtam meg a legmegfelelőbb autóillatosítást.2010. júl. 30. 10:00
1/9 anonim válasza:
Az autóm gári illatát szeretem :D
Amúgy meg csak Wunderbaum és lhúzott zacskóval.
Alpin Fresh meg a hasonló 100 forintos szaroknak olyan ingerlő hülye szaga van h könnyezek tőle :D
2/9 A kérdező kommentje:
De ha húzogatod hetente a zacskót 1 centivel az úgy nagyon csúnya, h ott van rajta...
A levegőztetőrendszerbe rakhatók meg csak menet közben illatosítanak.
2010. júl. 30. 10:56
3/9 anonim válasza:
Semilyet se, szívok be így is épp elég mérgezőanyagot az utakon.
Amúgy is ez a wunderbaum tök 80 as évek.
4/9 anonim válasza:
wundersájze székletoptimalizáló tabletta..
6/9 anonim válasza:
1. vagyok
Úgyértettem h egy az egybe leszeded róla a zacsit. nem hetente
7/9 anonim válasza:
Ha majd lesz autom akkor valoszinuleg nem fog benne ilatosito lenni mivel erosen ingerelnek azok az illatok...:)
8/9 A kérdező kommentje:
Hát jó, de ha lehúzod a zacskót teljesen, akkor pár napig érzed csak...és a kicsi 400 Ft-nál kezdődik.
2010. júl. 30. 14:03
9/9 anonim válasza:
ez lesz a nyerő :) higyj nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!