Költsek a régi autómra egy nagyobb összeget, vagy vegyek egy újabbat?
Van egy 2005-ös autóm, Volkswagen Passat B5.5, 1.9 PDTDI. Nagyon szeretem, 5 éve van nálam, egyszer se hagyott cserben.
Jelen állás szerint rá kellene költeni közel 500 ezer forintot, hogy olyan legyen, amilyennek szeretném. Vezérlés, komplett első futómű felújítás, karosszéria munka. 800 körül tudnám maximum eladni, ha ahhoz teszek 500-at, az 1,3, de ahogy nézem, annyiért nem igazán kapok ilyen kaliberű autót pláne ha belenyúlok valami rosszba, ja és még ott a papírmunka. Másodsorban nagyon sajnálnám, ha elvinnék ezt. Ti mit csinálnátok?
Ha 500-ból teljesen rendbe lehet rakni, az szerintem nem sok érte. Ha vadonat új autóról lenne szó, mint másik opció, akkor elgondolkoznék. De annak hogy veszel egy pár évvel fiatalabb lutri használtat, amin ki tudja mit sunnyognak el, annak semmi értelmét nem látom. Amit rendbe rakatsz, azt legalább pontosan ismered és tudod, hogy mivel nem kell már foglalkozni rajta újabb jó ideig.
Szóval én nem vennék másik használtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!