BMW F80 M3 2018-ról van valakinek véleménye? Nagyobb összeget örököltünk a frleségrmmel, és egy ilyenre szeretném lecserélni a Stilon-kat. Száguldozás nem lenne, mert 3pici gyermekem van.
Száguldozás nem lenne akkor mi a búbánatos lófaxnak egy 450 lóerős autó? Ráadásul a 3-as széria egy kompakt autó, nem nagycsaládos...
Mellesleg egy nagyszervíz 1,5 misi - futná rá 3 kölök mellett 450e-ből? Kötve hiszem.
Nem igazán szántam annak. 32évesen elég csúnya lenne.
Csak gondoltam , hogy vennék esetleg egy prémium autót ha már van rá pénzem , és az erős motor hangok mindig is felkelltették az érdeklődésemet.
Nem igazán értem, miért olyanoktól várnál tanácsot, akik nem ismernek, semmit nem tudnak rólad, miért nem a közvetlen ismerőseid véleményét kéred?
Közel 20 milliót egy átlag magyar nem ad ki egy autóra, mert nem teheti meg.
Gyanús, hogy te sem, elherdálsz egy örökséget, mert ki akarod élni a vágyaidat.
Azt neked kell sejteni, hogy ennek a nem kevés pénznek nem lenne-e jobb helye.
Az autónál jelentős érték vesztéssel kell számolni, és nem a vásárláskor van csak kiadás, egy ilyen kaliberű autó szerviz költsége is jelentős.
Viszonylag rövid idő alatt tíz milliós amortizációs költséggel számolhatsz, azt csak te tudod, mennyire hiányzik az neked.
Megfelelő tartalék nélkül a havi fél milliós jövedelem kevés egy ilyen autóhoz, hisz ott van a család, a három gyetek...
Inkább fektetném ingatlanba az örökséget, az elvileg érték álló - de a te életedben a te döntéseid számítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!