A 300 CCM 34 PS körüli motoroknak mennyi az utazó sebessége?
Én mindenki izlését és véleményét tiszteletben tartom,
És köszönöm a válaszokat
Nem ismerem a motoros társaságod így nem tudom mennyire tudnád tartani a lépést velük.
Ez függ attól is nekik milyen motorjuk van illetve hogy ők mennyire tudnak vagy mennyire szoktak tempósan motorozni.
Kanyarokban biztos hogy elég a 34lóerő is de ha jon egy hosszabb egyenes és a haverjaid szeretnek gyorsan menni akkor ott lemaradsz.
Én is motoroztam együtt egy aprilia pegaso 650-es haverommal,néha megáltam megvártam mikor olyan szakaszok voltak de pl ha a mátrába vagy a bükkbe mentünk volna akkor simán tartotta volna a tempót a pegasoval is.
Én magam részéről szeretem a speed motorokat meg a supermotot is azonban naked mellett döntöttem mert a speed túl kényelmetlen és a motor karakterisztikájuk sem tetszik,a supermoto meg nekem túl kis hatótávolságú nem akarok folyton kútrol kútra járni illetve nekem lassúak.
De amúgy szívesen elmotorozgatnék mind kettővel ha telne még rá a naked mellett.
A naked teljesen jó választás lehet elsőre :) Picit megtapasztalsz szinte az összes stílusból néhány karakterisztikát. Amíg nem tudod egész pontosan, mik a céljaid, terveid, nem feltétlenül érdemes elköteleződni például egy 4 milliós 1000 köbcentis vadi új sportmotor mellett, mivel egyáltalán nem biztos, hogy az neked tetszeni fog, nem biztos, hogy praktikus lesz számodra.
#4 #6 #8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!